Популярна українська співачка і переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася серією знімків зі свіжої фотосесії, де приміряла яскравий образ. Так, артистка з'явилася перед камерами в сукні неоново-жовтого кольору з глибоким декольте, лежачи на білосніжному фотофоні і доповнивши вбрання макіяжем з акцентом на очах.

Зірка продемонструвала струнку фігуру, вирішивши видати кілька своїх б'юті-ритуалів. Виконавиця зізналася, що часто змінює доглядову косметику, а після процедур рідко дає шкірі відпочити.

Водночас Джамала зазначила, що завжди тонізує шкіру вранці і змиває макіяж перед сном, раз на два тижні робить салонні процедури, в тому числі "холодний" масаж і гімнастику для обличчя, а також тайський масаж для тіла.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"В ефірі рубрика «б'юті-шмуті» 💄

По-перше, хочу сказати, що я не дуже послідовна у своїй рутині, адже часто змінюю вмивалки, креми. У мене навіть немає фаворитів.

Повний хаос.

По-друге, після процедур я завжди лечу в кадр, на сцену, на важливу зустріч, тому, на щастя чи на жаль, в мене немає часу на довге відновлення шкіри. Але все ж деякі мастхеви в мене є:

▫️ Вмивання. Я завжди тонізую шкіру обличчя зранку і ретельно очищую після косметики.

▫️ Хоча б раз на 2 тижні роблю салонні процедури.

▫️ Dermadrop — «холодний» масаж. Відчуття, ніби зима не просто близько, а прямо на моєму обличчі 😂 Процедура не потребує уколів, не лишає слідів, лише приємне відчуття і класний стан шкіри.

▫️ БМС — це особливий вид гімнастики зі стимулятором для м’язів обличчя і шиї. Крута штука, рекомендую.

▫️ Тайський масаж для тіла. Це те, що розслабляє після важливих виступів, виснажливих танцювальних тренувань та напружених репетицій..."

instagram.com/jamalajaaa/

instagram.com/jamalajaaa/