Злата Огнєвіч похвалилася своєю кулінарією. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Злата Огнєвіч є однією з найбільш популярних українських співачок, яка регулярно радує свою фан-базу своєю творчістю.

Про популярність говорять соцмережі співачки, зокрема на її офіційну соцмережу Instagram підписано 322 тисячі осіб. Також дівчина є головною героїнею в новому шоу" Холостячка", яке можна буде побачити вже цієї осені.

8 вересня дівчина опублікувала відеозапис з приготуванням сирників. Вона повідомила, що вирішила навчитися дієтичний варіант цієї страви.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Злата Огнєвіч готує сирники. Фото: скріншот відео сторіз.

Я вирішила навчитися готувати сирники. Легкі повітряні дієтичні! Смажити не люблю. Обожнюю все, що потрібно готувати в духовці
, - повідомила вона.

Нагадаємо, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.