Відомий кулінар і переможець проєкту "МастерШеф" Євген Клопотенко поділився з українцями рецептом незвичного літнього салату.
Євген Клопотенко має досить велику армію шанувальників, тому він часто ділиться з ними новими рецептами, кулінарними фішками чи подробицями з особистого та професійного життя у своєму Instagram, де за ним стежить 600 тисяч осіб.
Цього разу Коротенко поділився з українцями незвичним салатом, який складається всього з трьох інгредієнтів.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися"Кавун, фета, оливкова олія, лимон, свіжомелений перець. Цьом", - зазначив Євген Клопотенко.
Для приготування цієї страви потрібно очистити стиглий кавун від шкірки та нарізати його кубиками. Після цього його потрібно змішати з сиром фета та додати оливкову олію та лимонний сік і добре все перемішати.
Після цього готову страву можна викласти на тарілку, але перед подачею варто посипати свіжозмеленим чорним перцем. Смачного!
Популярні новини зараз
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Показати ще
Раніше Знай писав, що зірка МастерШеф Євген Клопотенко приготував страву з м'яса і риби: поєднав несумісне. Український кулінар показав, як додає бекон з арахісом в скумбрію.
Як повідомляв портал Знай, Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.