Влад Яма показав, як відпочиває з дружиною в Кирилівці. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український хореограф, суддя-експерт телевізійних проектів " Танцюють всі!", "Україна має талант"," Танці з зірками "та" Модель X " Влад Яма, любить радувати свою аудиторію різними постами з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 540 тисяч людей. Фоловери активно коментують кожен його пост.

8 вересня український танцюрист опублікував пост з родиною з острова Бірючого в Запорізькій області. На фото він обіймає свою дружину, а на задньому тлі можна побачити мікроавтобус. Він повідомив, що давно мріяв про таке укупі з чотирма дітьми і поїздками до Криму щоліта.

Ну що ж, син поки один (але час і плани на майбутнє є), Крим став занадто далеким, але наша морська подорож в самому розпали😍. І поки кохана готує "Болоньєзе", я дивлюся на своїх батьків, малого і відчуваю любов і щастя. Намагаюся запам'ятати ці секунди назавжди. Я дуже багатий. У мене є Сім'я
, - зізнався він.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

Нагадавши, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.