Відомий український танцюрист та зірка "Танців з зірками" Євген Кот здивував фанатів незвичним фото зі своєю коханою дружиною.

Відомий хореограф Євген Кот має чималу армію прихильників, тому з задоволенням тішить їх цікавими подробицями з особистого та професійного життя у своєму Instagram, де за його життям стежить понад 250 тисяч осіб.
Цього разу хореограф розчулив шанувальників милим знімком зі своєю дружиною Наталією. Подружжя позувало на НСК "Олімпійський", танцівник ніжно поцілував свою дружину у животик, ніби на щось натякаючи.

Євген Кот з дружиною, фото з instagram
Євген Кот з дружиною, фото з instagram

"Ви навіть не уявляєте як я пишаюсь нею!", - так Євген Кот підписав опубліковане фото.

Користувачам мережі прийшлося до душі нове фото танцівника, при цьому судячи з нього, деякі шанувальники припустили, що Наталія може бути вагітною.

"Дай Бог😍😍😍", "Вона вагітна?🤔", "Ви дуже прекрасна пара!❤️Кохання вам та щастя 👏👏👏", "Дуже гарні 😍", "Що, вже? Ну то ВІТАЮ ВАС!!!❤️", "Такі милі", "Загадкове фото!!!!Ви дуже гарна пара🔥", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що легенда "Танців з зірками" Женя Кот відкрив полювання на молодих і талановитих: "Хочу, як муха...". Хореограф не втомлюється повторювати, що йому дуже подобається його роль у новому сезоні шоу

Як повідомляв Знай.ua легенда "Танців з зірками" Євген Кот розкрив головну слабкість своєї дружини: "Дуже велика...". Євген Кот поділився новими світлинами

Знай.uа писав, легенда Танців з зірками Женя Кот похвалився своїм котом: який господар-такий і улюбленець