Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова активно веде свій профіль Instagram, де показує моменти особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість виставила нове відео в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok, де за Ольгою вже стежать понад 380 тисяч фоловерів.

Так, артистка вирішила показати один з найбільш спокусливих образів другого сезону шоу "Маска" на телеканалі «Україна», де буде відгадувати, хто ж ховається під масивними костюмами разом з Джідзьо, Настею Каменських, Андрієм Данилком і Олегом Винником.

Зірка влаштувала гарячі танці на столі членів журі під хіт групи "Время и Стекло" - "На стиле". Виконавиця грайливо демонструвала струнку фігуру, над якою наполегливо працює завдяки спорту і правильному харчуванню, а також нескінченні ноги.

@polyakova_olya

let's go 💗💕 #твоязая #сомнойвсевпорядке mama🐰

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще
♬ оригинальный звук - anya

Ольга приміряла облягаючий латексний комбінезон рожевого кольору, туфлі на високих підборах, а "фішкою" вбрання стали масивні вушка і яскраво-блакитні лінзи для очей, з якими співачка стала нагадувати звабливого зайчика.

tiktok.com/@polyakova_olya/

При цьому Полякова без сорому потрусила сідницями і приймала різні пози, посміхаючись на камеру.

tiktok.com/@polyakova_olya/

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після приниження Кароль зізналася, що хвора