Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка і Королева ночі, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила нове відео в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok, де за Ольгою вже стежать понад 380 тисяч фоловерів.

Так, артистка вирішила вперше показати шанувальникам закулісся зйомок другого сезону шоу "Маска" на телеканалі «Україна» і навіть продемонструвала відразу кілька своїх вбрань. Вже зовсім скоро Ольга разом з Дзідзьо, Настею Каменських, Андрієм Данилком та Олегом Винником буде з цікавістю вгадувати, які зіркові колеги ховаються під масивними костюмами на проекті.

Виконавиця приміряла довгу сукню з "хижим" леопардовим принтом і золотими вставками, чорне шкіряне міні зі шнурівкою і яскраво-червону перуку, облягаючу сукню фіолетового кольору, суцільно усипану блискітками і навіть вбрання з аплікацією у вигляді крил метелика.

@polyakova_olya

Захотели - полетели! 🧚‍♀️💋

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
♬ Sex and the City (Main Theme) - TV Sounds Unlimited

Ольга не упустила можливості покрасуватися стрункими довгими ногами і фігурою, над якою наполегливо працює під керівництвом фітнес-тренера. Зірка грайливо підстрибувала на підборах під основний саундтрек серіалу "Секс у великому місті".

tiktok.com/@polyakova_olya/

tiktok.com/@polyakova_olya/

tiktok.com/@polyakova_olya/

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після приниження Кароль зізналася, що хвора