Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

З недавнього часу зірка підкорює не тільки Instagram, але і соціальну мережу Patreon, де ділиться з аудиторією закуліссям особистого життя і різних зйомок, а також TikTok, де у Тіни більше 260 тис.фоловерів.

Так, артистка виставила в TikTok коротеньке відео під власний хіт "Хороший парень" зі свіжого альбому "Красиво". Зірка стояла на тлі стіни бордового кольору, примірявши чорний брючний костюм з сорочкою і туфлями-човниками, доповнивши образ ніжним нюдовим макіяжем.

Після виконавиця вирішила грайливо покружляти перед камерою і постала в розкішній вечірній сукні блідо-рожевого кольору з розрізом до стегна, відкритими плечима і глибоким декольте.

@tinakarol

👔 VS 👗! Что выберешь ты? За предоставленную локацию благодарю Creative States!https://creativestates.net/ #тинакароль #тинахорошийпарень #рек

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
♬ Хороший парень - Тина Кароль

"👔 VS 👗!

Що вибереш ти?"

Тіна покрасувалася стрункою фігурою, над якою наполегливо працює у власному домашньому фітнес-клубі, а також стежить за харчуванням - Кароль відмовилася від солодкого, хоч в різних інтерв'ю не раз зізнавалася, що просто обожнює крем.

tiktok.com/@tinakarol/

tiktok.com/@tinakarol/