Відома українська письменниця Ірена Карпа, яка зрідка балує своїх шанувальників публікаціями в соціальних мережах, розповіла про романтичне захоплення своєї юності.

«LOVE STORY моєї юності був Генрі. Про цього блакитноокого скандинава що я тільки не написала: і перші книжки, і перші альбоми. Буває воно так, знаєте: вштирює тебе в районі років 20-ти, і здається, що це і була любов твого життя. І як всьому прекрасному й фатальному, їй не судилося переродитися ні в щасливий шлюб, ні у спільних красивих (як він) і розумних (як він же, чорт забирай!) дітей. Роки йшли, ці стосунки на відстані давали своє. Здебільшого, давали тріщини на серці: може, я недостатньо хороша, що він як вогню боїться слова «шлюб»? Ну чи може надто хороший він - його ж обожнюють всі, хто попав в його поле!», - згадує Карпа.

Свою оповідь вона супроводила знімком, на якому постала в образі Легендарної Клеопатри – із широким коміром на шиї та майже голомозою. Жінка знялася оголеною, і її груди прикриває лише чоловіча долоня.

«I’m a creep, I don’t belong here - роками було моїм мото. Бо саме так дивилися на мене його німецькі подружки й американські колеги, що, як і він, приїхали в Індонезію рятувати світ. А я? Шо я? Якась собі дівчинка, що щось там пише незрозумілою мовою у свій лаптоп… Але я писала книжки. І це було те, що мене рятувало тоді, в далекому минулому, коли було самотньо, знецінено, загублено… І хай всі наші історії закінчуються добре, як на цьому фото через багато років і в зовсім інших краях…», - резюмувала вона.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше повідомляли, Ірена Карпа розібралася, навіщо жінкам-воїнам ЗСУ підбори: "Тільки в якості зброї...".

Як повідомляв Знай.uа, Ірена Карпа оплакує рідну людину: не витримав розлуки з коханою.

Знай.uа писав, Ірена Карпа показала, як правильно носити вишиванку: "Рагулі до церкви йшли...".