Народний артист України Павло Зібров дав інтервю у програмі «Вечеря з Дороті». Він поділився повідомленням про це в соцмережі Instagram, активним користувачем якої є.

«Нове відверте, щире та легке інтерв’ю вже на YouTube каналі @dorotye. Дякую, Аліно, за таку глибоку і водночас легку бесіду, півтори години наче п’ять хвилин промайнули. От вмієш же! Хутчіше, друзі! В сторіс прикріпив посилання!», - зазначив він.

Зокрема, під час інтерв’ю розмова вийшла про особисте: про алкоголізм, який ледь не згубив після зради першої дружини. Про незліченну кількість жінок, які намагалися заятрити душевну рану. Про образи єдиного сина і втрату батьків. Кохану дружину та доньку, яка щодня допомагає бути «в тренді».

Зібров також зізнався, яким планується весілля донечки Діани, та від чого він може пустити скупу чоловічу сльозу.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Співак також пояснив, чому заборонив Бабкіну виконувати свою пісню – йому обіцяли участь у концерті, але не запросили. Натомість без дозволу віддали пісню «Хрещатик» Сергію Бабкіну.

«Інтерв’ю супер! З Аліною хочеться спілкуватися не одну годину», - коментує допис донечка Зіброва, Діана.

«Діаночко, дякую! Ще зустрінемося і не раз», - пообіцяла у відповідь журналістка.

Нагадаємо, раніше "Почервонілий" Павло Зібров нагадав про велике свято :" з Божою присутністю"

Як повідомляє портал Знай.uа Павло Зібров підготував для близьких концерт у стриптиз-клубі: "з кращими дівчатами в Києві"

Також Знай.uа писав, що поки Арсен Мірзоян не бачить: Тоня Матвієнко опинилася в міцних обіймах Павла Зіброва