Юлія Бабич - мати дитини від українського режисера Олега Сенцова, розповіла про небажання батька бачити спільну доньку.

Як відомо, 39-річна жінка працює фотографом, але зараз у декретній відпустці одна виховує восьмимісячну доньку Емму, від колишнього в'язня Кремля Олега Сенцова, який зовсім недавно відсвяткував прем'єру свого нового фільму "Носоріг" у Венеції. Режисер у фільмі розповідає про те, як кримінальні банди заправляли в Україні після розпаду СРСР.

Олег Сенцов, фото з Instagram

Про своє батьківство Олег заявив в лютому, в соцмережі Fecebook, де розмістив зворушливе фото з немовлям і з коротким підписом "донька Емма". Імені матері дитини тоді Олег не розкрив. Вже пізніше, коли Сенцов назвав відносини з матір'ю Емми "невдалими", Юлія вирішила йому відповісти.

"Минулого року у мене народилася донька Емма. З її мамою у мене були невдалі і тому нетривалі стосунки. Звістка про появу майбутньої дитини з'явилася, коли вони вже закінчилися", - повідомляв Олег.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

В ексклюзивному інтерв'ю для ТСН жінка зізналася, що це стало останньою краплею. Журналістам Юлія вирішила розповісти всю правду про складні стосунки батька і доньки.

Як виявилося, Олег бачив Емму лише кілька разів після її народження, в чому сам і зізнався. Також, Юлія розповідала, що Олег спочатку не погоджувався, щоб дівчинка отримала його прізвище - Сенцова.

Самотня мама не раз домагалася хоч найменшої участі чоловіка в житті їхньої доньки.

"Я написала, що Еммі погано, у неї там проблема була зі здоров'ям. Він відповів, що не в Києві. Навіть не запитав, що з дитиною. Нас не треба любити, не треба себе змушувати любити", - зазначає Бабич

Як повідомляють в ТСН, Олег Сенцов повернувся в Україну з російського полону два роки тому - 7 вересня 2019 року. У російських в'язницях він провів 5 років після того, як його затримали в окупованому Криму. Юлія розповідає - вони зустрічалися два місяці. З січня по березень. Вже після розриву дізналася, що чекає дитину. Просила позичити гроші на ведення вагітності, але він відмовив. Хоча аліменти платить.

Нагадаємо, у колишнього політв'язня Кремля Олега Сенцова народилася донька: батько показав зворушливі кадри

Як повідомляв Знай.uа, британський режисер Гілліам осоромився на Одеському кінофестивалі: "Спасибі, Росія!"

Також портал Знай.uа писав, що на Прикарпатті показали вистражданий Сенцовим фільм" Номери": "Правитель - нуль"

.