Відома українська телеведуча Василіса Фролова стала мамою після сорока років.

До цього вона жила лише для себе та не поспішала народжувати дитину. Таких жінок у нинішньому суспільстві називають "чайлдфрі". Проте знаменитість спростувала усі чутки, народивши маля у 43.

Василіса Фролова, фото: скриншот з Ютубу

Василіса Фролова продовжує вести активний спосіб життя. Нещодавно зірка відправилась у подорож з 5-місячник малюком.

Як відбуваються мандрівки з маленькими дітьми телеведуча розповіла для студії "Твій День".

Популярні новини зараз
МСЕК хочуть розпустити: українцям з інвалідністю готують нові правила Не лише перевіряти документи: ТЦК та поліцію наділили новими повноваженнями Ухилянтам скасовують куплені відстрочки: чоловіків чекають масові перевірки Можете навіть не пробувати: які послуги недоступні чоловікам без військового документа
Показати ще

Василіса Фролова, фото: скриншот з "Ютубу"

фото: скриншот з Ютубу

За кордоном Фролова мала час не лише відпочивати, але й заводити нових друзів. Під час поїздки вона звертала увагу на туристів, які приїжджають з дітьми.

Телеведуча зустрілася з українкою Дашою, яка мешкає разом з дітьми у Туреччині вже 9 років.

Василіса Фролова, фото: скриншот з Ютубу

Фролова з'ясувала, що в турецькі батьки дозволяють дітям більше, ніж українські, адже у нас більше правил, обмежень та покарань.

Нагадаємо, раніше 43-річна Василіса Фролова вперше стала мамою і показала новонародженого сина.

Як повідомляв портал "Знай.ua", телеведуча Василіса Фролова збаламутила мережу незвичайним вбранням: "Путін на всю голову".

Також "Знай.ua" писав, що Василіса Фролова назвала переваги та недоліки подорожей з маленькою дитиною: "Прокидатися кожні три години".