• Відома блогер і переможниця романтичного шоу "Холостяк" Даша Квіткова частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйона чоловік.

Зовсім недавно вона розповідала про те, як же встигнути все заплановане на день, і навіть більше. Даша зазначила, що її життя завжди було досить активним і насиченим, а з появою дитини — Лев — вона увійшла в "турборежим". Через це доводиться дуже швидко їсти, прибирати, готувати, приймати душ і фарбуватися. А ще сотні інших справ у прискореному режимі.

Даша Квіткова, фото з instagram
Даша Квіткова, фото з instagram

А зараз Квіткова виклала всього один знімок Микити Добриніна, свого чоловіка, на вулиці з коляскою.

"Кращий тато коли-небудь🤍", - написала Даша в публікації.

Чоловік на невеликій прогулянці в шортах і кофті, поки на вулиці осінь. Він показує палець вгору і посміхається, дивлячись в камеру.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Даша Квіткова та Микита Добринін, скріншот з відео
Даша Квіткова та Микита Добринін, скріншот з відео

"Навіщо мільйон фото викладати про щастя типу дивіться, у мене є чоловік і дитина. Щастя любить тишу. Навіщо це все, потім виправдовуватися, малий на руках, тому що пішла, але з малим, все клас. Ну камон😢", "Тато великий молодець❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Даша Квіткова після пологів заінтригувала українців: "Зустрічайте на паркеті"

Як повідомляв "Знай.ua", Даша Квіткова не захотіла "танцювати під чужу дудку", але її змусили: у Микити Добриніна не залишилося вибору

Знай.ua писав, Даша Квіткова отримала суперздатності в декреті, всі мами зрозуміють: "Вперше сходила в туалет..."