Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася серією кадрів з вулиць міста, а поруч з Регіною позував російський стиліст, 49-річний Владислав Лісовець.

Так, артистка приміряла шкіряну куртку-оверсайз, чорну облягаючу водолазку і широкі штани, доповнивши образ масивними сонцезахисними окулярами. Зірка радісно посміхалася на камеру, а шанувальники відразу помітили, що у них з Владиславом дуже схоже фарбування волосся.

Сама ж Регіна назвала друга найстильнішим чоловіком, якого вона знає.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Просто свіже красиве фото з найстильнішим чоловіком, якого я знаю, @vladislavlisovets ❤️

Фарбування - вогонь 🔥"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "не визнала відразу змінився ) а фарбування🔥", " Я не впізнала і подумала що це жінка, поки не прочитала... 😳 😳 😳 ", "Владислав виглядає як красива жінка", "стильно, модно, молодіжно 😁", "добре, що підписали фото. З першого погляду думав, що Віра Брежнєва", " я спочатку подумала, що це Собчак😂".