Український співак, чоловік співачки і екссолістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес часто викладає різні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram, демонструючи моменти творчого та особистого життя.

Нещодавно знаменитість виставив яскравий знімок з прогулянки по місту, присівши на сходинки.

Так, артист приміряв світло-блакитні джинси, пальто, черевики і кепку, загадково дивлячись вдалину. Шоумен поскаржився на мінливу осінню погоду в Києві і попросив її закінчувати "приколи".

Виконавець незадоволений тим, як різко змінюється температура повітря протягом дня - від справжнього морозу вранці, до сильної спеки вдень, а також "ураганів і льодовикових періодів" ввечері.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Погода, ну ти класна, але давай без от твоїх цих ось приколів.

Вранці -100 вдень +200, але в тіні +10, ввечері Льодовиковий період і ураган.))"

Фолловери не пройшли повз і підтримали Дантеса: "а що відбувається?😂 ", "просто погода жіночого роду, Вова))))", "Ну як так... ну ні ж! Треба так, щоб виходячи з дому брати каное, заброди, пуховик і купальник #авкиевеосень"," 😂 😂 😂 це точно", " сто відсотків і одягатися не відомо як!?!🤨 Може як в мемах: вранці в шубі, в обід в купальнику, а ввечері знову Льодовиковий період.😁".