Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", екстелеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Знаменитості не перший рік приписують стосунки з харизматичним молдавським виконавцем Даном Баланом - нібито роман пари почався на зйомках шоу "Голос країни" кілька років тому.

А нещодавно на фан-акаунті Кароль і Балана _dan_tina з'явилося зворушливе архівне фото музиканта з його мамою Людмилою, зроблене на новорічні свята. Так, артист тримав у руках свою маленьку племінницю Елісу - доньку молодшої сестри Санди.

При цьому мама і її зірковий син виглядали дуже щасливими. Варто відзначити, що Дан - дядько двох дітей, Крістіана і Еліси, а ось особисте життя співак тримає за сімома замками.

instagram.com/_dan_tina/

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Такі щасливі 😻❤️"

Фолловери не пройшли повз: "Оооууу, який він милий, Боже❤️"," а кого Дан тримає-то? Свою дитину або...?", "Я не одна представила що це дитина Дана і Ти🥺 💜 😻", "о Боженька! Яке щастя, Даник, такі, добрі очі, можуть бути, у самого доброго, люблячого, дітей, сім'ю чоловіка ! Які ви всі, красиві ❤️🙌😂😍❤️❤️".