Відома українська співачка і продюсерка Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила знімок з салону автомобіля, сидячи на задньому сидінні зі своєю пухнастою подружкою - чорною собакою породи лабрадор на прізвисько Ая.

Так, артистка показала, як проводить п'ятницю - спочатку Наталія пожартувала, що нібито їде на "тусу", проте потім зізналася, що відправляється на гастролі. Водночас зірка приміряла міні-сукню з "хижим" тигровим принтом, масивними рукавами і глибоким декольте, доповнивши образ нюдовим макіяжем з акцентом на очах.

Виконавиця продемонструвала стрункі ноги і результати наполегливого схуднення, а також зазначила, як обожнює свої концерти і зустрічі з шанувальниками.

Популярні новини зараз
Курс долара кине у розпач: вже затвердили Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

"П'ятниця!

Їду на "тусу", Айка зі мною. Хто ще сьогодні планує круто провести вечір?

Гаразд, жартую 😃 їду на гастролі, звичайно ж. Люблю своє гастрольне життя, обожнюю свої концерти і довгоочікувані зустрічі з вами!

Люблю! ❤️"

Фолловери не пройшли повз: "Ох і Краса 🥰 🥰 🥰і Наташенька і Айка"," чому така сумна?", "Краса в очах того, хто дивиться, ну або фотографує...❤ ️ 👏 🙂 ", "Наталя красуня...Собачка класна теж...".

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".