Відома українська реп-виконавиця Alyona Alyona показала, як її команда старанно готується до різних заходів, і допомагає дівчині у всьому.

Нові stories з'явилися на її сторінці в Instagram, де вона регулярно розповідає шанувальникам про все, що відбувається у неї в житті, а також ділиться новою творчістю. Всього щодня за нею спостерігає понад 390 тисяч користувачів.

Ось, наприклад, незадовго до цього Олена вирушила в рідне місто, додому до батьків. Це був день народження її тата, і вона не могла пропустити цей захід, і залишити рідну людину без подарунка.

Alyona Alyona, фото: Instagram
Alyona Alyona, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Далі, на наступний день потрібно було працювати, тому погостювати довше не вийшло.

Alyona Alyona, фото: Instagram
Alyona Alyona, фото: Instagram

Артистка вирушила в популярну локацію в столиці під назвою Unit City, де провела зйомку з великою командою. При цьому, весь цей час у неї були заплетені коси, які в останній момент довелося знімати. У цьому їй допомагала команда, і всі записали для контенту в stories.

Alyona Alyona, фото: Instagram
Alyona Alyona, фото: Instagram

"Тепер майстерно розплітаємо коси" - сказано в новому ролику. Для того, щоб зробити це швидше, за справу взялося відразу 8 рук.

До слова, на фоні грає весільна пісня, і шанувальники почали замислювати про можливе швидке весілля.

Варто відзначити, що не так давно Alyona Alyona перейшла на новий етап в житті, і переїхала жити до хлопця. Його особистість вона ретельно приховує, незважаючи на те, що він публічна особистість.

Звуть його Денис, він із Запорізької області, і молодший коханої - вся інформація, якою розташувала дівчина шанувальників і журналістів. Чи планує вона його показувати найближчим часом - невідомо.

Нагадаємо, Alyona Alyona після дріфту на Софійській площі засвітила "темне око": "якщо ви помітили...". Alyona Alyona поскаржилася на "темне око"

Як повідомляв портал Знай.ua, Alyona Alyona переключилася на сміття після варварського дріфту на Софійській площі: заманює подарунками. Alyona Alyona приймає сортований сміття

Також Знай.ua писав, Alyona Alyona після дріфту отримала повістку про виклик на допит: відмивання Софійської площі не допомогло.