Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка і Королева ночі, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно на акаунті знаменитості в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok з'явилося пікантне відео, зроблене в гримерці під час зйомок другого сезону шоу "Маска" на телеканалі "Україна".

Так, артистка разом з Дзідзьо, Настею Каменських, Андрієм Данилком і Олегом Винником зовсім скоро буде вгадувати, які зіркові колеги ховаються під костюмами на проекті. Для одного з випусків виконавиця приміряла досить спокусливий образ - Ольга з'явилася перед камерою в облягаючому латексному комбінезоні з глибоким декольте, а "фішкою" вбрання стали масивні заячі вушка і блакитні лінзи для очей.

@polyakova_olya

Лайки для Зайки💕 #superpuper #like

♬ Let's Groove - absolutesnacc

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Лайки для зайчика💕"

Полякова гаряче танцювала на камеру, демонструючи розкішну фігуру, над якою наполегливо працює за допомогою тренувань і правильного харчування. Співачка грайливо покрасувалася сідницями, кружляючи в танці.

tiktok.com/@polyakova_olya/

Варто відзначити, що Ольга - не тільки яскрава артистка, але і любляча мама - разом з чоловіком Вадимом пара виховує двох доньок, Машу і Алісу.