Відома українська артистка Оля Цибульська поділилася з шанувальниками потаємною новиною. Її брат одружився, тим самим вкрай здивував співачку.

Нові stories з'явилися на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно вона публікує нові знімки, а також розповідає про важливі події в stories. Щодня за нею стежить понад 700 тисяч користувачів.

Цього разу новина дійсно важлива, і радісна для всієї родини Олі Цибульської. Вона опублікувала кілька кадрів з розмови з братом, і цей дзвінок виявився досить незвичайним, але в той же час з радісною новиною.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Так як вміє дивувати брат - не вміє ніхто" - пише співачка під фото. На наступному кадрі фотографія молодят зі свідоцтвом про шлюб. Видно, що Оля рада за брата, а також радісного вітає нового члена їх великої родини.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Сергій Цибульський також поділився своїми емоціями про цей день на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"❤️🔥Я тебе люблю ❤️🔥 Анастасійка ти неймовірна. Історія наших відносин: було різне ... ми дуже багато помилялися, але зрозуміли одне-відносини це те, що потрібно створити і берегти!"- пише чоловік.

При цьому, варто відзначити, що сама Оля Цибульська вже більше 10 років приховує свого чоловіка, і не показує його обличчя. Вони познайомилися ще в школі, і в 2015 році стали вперше батьками.

Нагадаємо, кума Дзідзьо, Оля Цибульська стала схожою на "бомжика": "Просто секас". Втомлена Оля Цибульська розповіла про "горе" роботи

Як повідомляв портал Знай.ua, Віталій Козловський зацілував заміжню куму Дзідзьо Олю Цибульську

Також Знай.ua кума Дзідзьо Оля Цибульська зізналася в залицяннях чоловіка відомої селебріті