Відома українська співачка Наталія Могилевська поділилася історією, яка сталася з нею, коли та їхала на гастролі. Пов'язана вона з Настею Каменських, а якщо точніше, з її братом.

Нові stories співачка виставила на свою сторінку в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно вона викладає особисті знімки, а також знімає ролики про те, як проводить свій день. За співачкою щодня стежить більше 1,3 мільйонів користувачів.

До цього Наталія Могилевська опублікувала пост, в якому розповіла про те, що поки всі в п'ятницю тусуються, вона виїхала на гастролі. З нею разом в машині сидів собака, яку, по всій видимості та взяла з собою.

По дорозі з нею сталася незвичайна ситуація.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Її автомобіль зупинила поліція, вони з водієм трохи перевищили швидкість. Поруч зі співробітниками оперативних органів стояв чоловік, який представився братом Насті Каменських.

Наталія Могилевська, фото: Instagram
Наталія Могилевська, фото: Instagram

"Брата Насті зніміть на пам'ять. Та що з Потапом горлопанить" - каже чоловік Наталі Могилевській. Коли прозвучало питання двоюрідний чи він брат, чоловік відповів - позашлюбний.

Наталія Могилевська, фото: Instagram
Наталія Могилевська, фото: Instagram

Діалог досить комічний, і навіть співробітники правоохоронних органів не могли стримати сміх. Ні Настя ні Олексій ніяк не відреагували на це у себе в соціальних мережах, проте відповідь могла надійти в особисті повідомлення співачці.

Нагадаємо, що Наталя Могилевська засяяла від щастя поруч з красенем на Тижні моди: "сміливі і справжні" Наталія Могилевська привітала українських дизайнерів

Раніше писав Знай.ua, що Наталя Могилевська попалася через "Співають всі": обмотали мотузками і заклеїли рот скотчем. Наталя Могилевська потрапила в пастку

Також Знай.uа, Наталію Могилевську ледь не збила машина на Троєщинському ринку