Відома українка, яка народилася в Києві, а потім опинилася в США, і завоювала серця мільйонів людей по всьому світу, Міла Йовович частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 3,8 мільйонів чоловік.

І зараз вона разом з Карлою Бруні, Пауліною Порізковою, Карен Елсон підтримують ексмоделей, які збираються дати свідчення проти колишнього боса Джеральда Марі. Всі вони виступають проти сексуальних домагань напередодні Місяця моди.

Міла Йовович з батьками, фото: Facebook
Міла Йовович з батьками, фото: Facebook

Міла Йовович написала текст, в якому торкнулася і підростаючу дочку, яка не повинна бути піддана сексуальним домаганням, поки "повзе" по кар'єрних сходах.

"Я пишаюся тим, що @iamcarreotis приймає такий важливий крок, щоб боротися за відповідальність не тільки для себе, але і для інших вижили, які не можуть вийти вперед. Насильство проступає вже тривалий час - я хочу безпеки, свободи від домагання для моєї дочки, щоб вона досягла успіху в просуванні по кар'єрних сходах", - заявила Міла Йовович.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Міла Йовович з батьками, фото: Facebook
Міла Йовович з батьками, фото: Facebook

"Спасибі за Ваше лідерство і підтримку. Пишаюся бути з вами✊", - пише один з користувачів в коментарях.

Нагадаємо, від Тома Круза до Людмили Гурченко: зірки, які не змогли відчути теплоти і дружби своїх дітей

Як повідомляв "Знай.ua", львів'янин викликав копів через відмову дружини виконувати подружній обов'язок: "Направте дві високі Поліни"

Знай.ua писав, Альбіна Джанабаєва вперше розповіла як Валерій Меладзе кинув сім'ю: "Почало ламатися"