Головні герої популярного проєкту "Холостяк" Михайло Заливако та його обраниця Анна Богдан стали однією з найобговорюваніших пар за останній час.

Михайло Заливако та Анна Боггдан розповіли про свої стосунки та відповіли на питання, які найбільше цікавлять їхніх шанувальників в інтерв'ю "JetSetter".

Закохані, зокрема, зізналися, які побутові моменти їх найбільше дратують одне в одному. Для Анни Богдан це те, що її коханий любить розкидати речі, а для Михайла Заливако - той факт, що Анна "постійно намагається все кудись заховати, щоб удома взагалі нічого не лежало".

Анна Богдан і Михайло Заливако, instagram.com/hannastorozhuk
Анна Богдан і Михайло Заливако, instagram.com/hannastorozhuk

"Правило одне: не виходимо з кімнати, доки не розв'яжемо питання. Спочатку домовилися, що можна кричати, стрибати на стелі й стояти на руках, але не можна не розв'язати проблему. Якщо вона є, завжди потрібно розмовляти, а так більше правил немає.", - розповіла дівчина про правила у їхній сім'ї. Анна Богдан

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того, Анна Богдан зізналася, за ким останнє слово у їхній парі. Як розповіла обраниця "Холостяка", Михайло "більш гнучкий, адже я часто можу стояти на своєму". Однак вона ніколи не сперечається, якщо факти говорять протилежне.

Анна Богдан додала, що такого поняття як "останнє слово" у них взагалі не існує, адже закохані у будь-якому випадку обговорюють всі питання і непорозуміння.

Анна Богдан і Михайло Заливако, instagram.com/hannastorozhuk
Анна Богдан і Михайло Заливако, instagram.com/hannastorozhuk

Стосовно екстремальних активностей у майбутньому, Анна Богдан розповіла, що Михайло планує стрибнути зі 130-ти метрів на роуп-джампінгу, а вона поки що вагається. Водночас Михайло Заливако має іншу відповідь на питання щодо екстриму.

"Ще дуже екстремально сперечатися з Анею. Безкоштовне задоволення, але адреналіну… уууу… ", - говорить він. Михайло Заливако

Крім того, за словами Анни Богдан фінансами у парі займається Михайло, адже мав такі погляди ще до їхнього знайомства. Так само він першим йде на примирення після сварки. "Міцна і правильна сім’я, разом із якою можна відвідати якомога більше країн", - відповіла Анна на питання про найбільшу спільну мрію.

Михайло Заливако і Анна Богдан, instagram.com/kanyeeebear
Михайло Заливако і Анна Богдан, instagram.com/kanyeeebear

Нагадаємо, Юля "Зайка" після "Холостяка" зробила це вперше у житті: "Було непросто". Юля "Зайка" розповіла про свій досвід

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Непитуща" Анна Богдан засвітилася з келихом: "Трішки відволіктися". Обраниця Михайла Заливако Анна Богдан забула про роботу з бокалом у руках

Також "Знай.ua" Анна Богдан пішла війною на Юлю "Зайку" після фальшивого весілля: "Казала, що Міша сумний зі мною". Анна Богдан взялася за Юлю "Зайку" після її "весілля"