Донька знаменитої української співачки Олі Полякової Маша похвалилась перед шанувальниками своєю ідеальною шкірою.
16-річна Маша Полякова наслідуючи свою маму й сама стрімко підкорює серця українців. Дівчина досить активна у своїх соціальних мережах, де часто ділиться з численними шанувальниками новими світлинами чи цікавими подробицями з особистого життя.
Цього разу Маша Полякова записала нове коротеньке відео для популярної мережі ТikТok. Донька Полякової вирішила похизуватися перед шанувальниками своєю ідеальною шкірою без прищиків та акне.

Маша Полякова, скріншот із відео
Маша Полякова, скріншот із відео

"Ну що ж, давайте подивимося на мої прищі. Я сама в шоці, що їх немає, адже з 12 років страждала акне", - сказано у відео Маші Полякової.

Маша Полякова, скріншот із відео
Маша Полякова, скріншот із відео

Зазначимо, що юна блогерка вирішила записати відео у доволі стриманому образі. Вона одягла чорний в'язаний кардиган з білими вставками, свій образ Полякова доповнила стильними білими окулярами та масивними сережками.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Оля Полякова розсекретила Маші Єфросиніній власні хитрощі, як не посваритися з чоловіком: "Працює ж...". Оля Полякова поділилася порадами

Також "Знай.ua", Оля Полякова відкрила секрет власного хліба: чоловік і доньки з'їдають на ура. Оля Полякова поділилася власним рецептом чіабати