Відома шведська модель і блогерка Наташа Краун продовжує хизуватися своїми пишними формами, регулярно викладаючи відверті знімки й дещо шокуючи своїх підписників.

На особистій сторінці моделі в соцмережі Instagram, де за нею стежать понад 1,9 мільйона поціновувачів, регулярно з'являються сміливі результати фотосесій Наташі Краун.

Цього разу перед багатомільйонною аудиторією шанувальників Наташа Краун позувала спиною, стоячи на балконі. Особливі форми моделі і її тісна білизна привернули увагу публіки не менше, ніж чудовий краєвид за її вікном.

Наташа Краун, instagram.com/natasha_crown_official1
Наташа Краун, instagram.com/natasha_crown_official1

"Доброго ранку, мої кохані, ласкаво просимо у вихідні!", - підписала своє нове фото модель.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наташа Краун, яка зовсім не соромиться своїх незвичних форм і сідниць рекордного розміру, намагається завжди позувати так, щоб дати можливість всім охочим оцінити її унікальні принади, які далеко не завжди поміщаються на знімку.

Нагадаємо, дівчина свідомо сидить на висококалорійній дієті й набирає вагу для того, щоб відростити собі ще більші форми. Крім того, блогерка неодноразово вдавалася до послуг пластичних хірургів для підтяжки сідниць.

Нагадаємо, володарка найбільших сідниць у світі Наташа Краун вивалила свої принади: ледь помістилися на знімку. Принади моделі ледь помістилися на знімку

Як повідомляв портал "Знай.ua", колишня Узелкова Марина Боржемська захотіла різноманітності у житті: "Нудне і прісне". Марині Боржемській набридло все нудне і прісне

Також "Знай.ua" Анна Богдан пішла війною на Юлю "Зайку" після фальшивого весілля: "Казала, що Міша сумний зі мною". Анна Богдан взялася за Юлю "Зайку" після її "весілля"