Популярний радянський і російський співак Валерій Леонтьєв ніжно привітав свою давню подругу і колегу виконавицю хіта "Погода в доме" Ларису Доліну. У п'ятницю, 10 вересня, співачка відзначила красиву дату - 66 років. Співак не став скромничати і побажав Ларисі все, що ще недомовив за довгі роки.

Цього разу побажання були з "родзинкою", Валерій Леонтьєв заговорив про "цікавих чоловіків".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Валерія Леонтьєва в мережі Instagram.

Публікація Валерія Леонтьєва, скріншот: Instagram
Публікація Валерія Леонтьєва, скріншот: Instagram

"Дорога Лора! Ти і справді дорога, дорожче і краще ніхто не співає! Вітаю і бажаю тобі бажати! Бажати цікавих проєктів, цікавих подорожей, цікавих чоловіків (сподіваюся, твій не прочитає), всього, що ми називаємо щасливим часом і, звичайно, щоб будь-які болячки боялися Тебе! Люблю! Валера.", - написав Валерій Леонтьєв.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Співак емоційно привітав Долину з Днем народження, а в тексті привітання натякнув на нового обранця зірки. Сама Лариса Доліна не коментує особисте життя вже дуже давно. Однак завдяки балакучості близького друга стало відомо, що обранець у співачки все-таки є.

Підписники артиста приєдналися до душевних побажань і написали безліч добрих слів для Лариси Доліної, залишаючи тисячі лайків і безліч коментарів.

Раніше повідомляли, Ларисі Доліній довелося "зникнути" через раптову молодість: "Лялька з пластику".

Як повідомляв Знай.uа, Олена Шоптенко ледь не заплакала на "Танці з зірками": чоловік проти.

Знай.uа писав, "Танці з зірками" показали на паркеті не все: що "творили" за лаштунками Фагот, Джамала, Melovin, Власова.