Найцікавіші зміни популярних артистів для ролі в кіно.

Як відомо, актор-професія, яка вимагає жертв. Зовнішність є додатковим інструментом впливу, з цієї причини режисери підбирають на ту чи іншу роль людей певного типажу.

Дуже часто популярному акторові приходить пропозиція знятися в цікавій ролі, однак для цього він повинен підготуватися до кардинальної зміни свого зовнішнього вигляду. Представляємо найцікавіші варіанти.

Метью Макконахі в 2013 рік знявся у фільмі "Даласький клуб покупців". Незважаючи на те, що це його далеко не найвідоміша робота, проте тут талант і харизма Макконахі виступили у всій красі. У фільмі він зіграв роль ВІЛ-інфікованого ковбоя. Чоловік був змушений скинути двадцять кілограм для своєї ролі і став схожий на людину, хвору дистрофією.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Схожа історія трапилася з Крістіаном Бейлом, але в 2004 році, який знявся у фільмі "машиніст". Він відіграв там машиніста з важкою формою безсоння, для чого скинув двадцять вісім кілограм, зменшившись втричі. Його вага досягла сорок дев'ять кілограм, що є критичною відміткою, що свідчить про проблеми зі здоров'ям.

На не менші жертви пішла російська актриса Маша Горбань, яка зіграла роль стервозної дружини Дмитра Нагієва. Їй не довелося худнути, проте вона зважилася на ряд пластичних операцій, які змінили її зовнішність до невпізнання. Дівчині зробили ринопластику, підтяжку повік, вініри. У даній ситуації трансформація була не для цієї ролі, проте її кар'єра пішла вгору саме після даних перетворень.

Нагадавши, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину