Ще влітку весь футбольний світ зі сльозами від щастя на очах спостерігали за тим, як португалець Кріштіану Роналду повертається "додому", в Манчестер Юнайтед.

Легендарний 36-річний спортсмен покинув туринський "Ювентус" і підписав контракт до 2023 року. Всі фанати Роналду з нетерпінням чекали його першого матчу після повернення на "Олд Траффорд". І це сталося вчора, 11 вересня 2021 року.

Кріштіану Роналду, фото з eurosport
Кріштіану Роналду, фото з eurosport

Манчестер Юнайтед приймав Ньюкасл Юнайтед і без проблем здобув перемогу, за допомогою Кріштіану. У ворота гостей залетіло чотири м'ячі, включаючи два від улюбленця сера Алекса Фергюсона, який теж був присутній на стадіоні. Арена була забита футбольними фанатами, вони з неймовірною радістю прийняли Кріштіану і "допомагали" йому у святкуванні голів.

Останній раз Роналду одягав футболку "червоних дияволів" цілих 12 років тому. Перший м'яч прилетів у додатковий час першого тайму.
Кріштіану Роналду, скріншот: YouTube
Кріштіану Роналду, скріншот: YouTube
А дубль Кріштіану оформив через кілька хвилин після початку другого тайму, на 62 хвилині.

"Рон ніби й не їхав☺️ молод молодчина! З переможним дублем!💪💪👍", "Просто мурашки, коли весь стадіон в один голос кричить Сі! Колосальні любов і повагу!", "Людина з неймовірною історією!", "Дебют Роналдо і Мессі це небо і земля!", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Нагадаємо, Кріштіану Роналду увірвався в "Манчестер Юнайтед" з "Ювентуса": контракт до 2023 року і 314 тисяч євро на тиждень

Як повідомляв "Знай.ua", в Україні з'явився свій "Кріштіану Роналду": "Розірвав усіх, брати походу"

Знай.ua писав, Кріштіану Роналду в трусах прикрив найцікавіше місце кухлем за 1,6 мільйона