На сторінці в Instagram відомої української співачки, дружини виконавця Арсена Мірзояна, Антоніни Матвієнко, з'явилася нова публікація.

Цього разу вона поділилася відеороликом, у якому її мама, легендарна українська співачка Ніна Матвієнко, виконує пісню «Ой, летіли дикі гуси». Тоді співачці було лише 24 роки, а зараз самій пісні виповнилося цілих півстоліття.

«50 років пісні! «Ой, летіли дикі гуси» 1971 рік. Київ, заїзд на міст метро. Можна подивитися навіть, які автівки тоді були. Режисеру повага. Мамі 24 роки (не одружена)!», - підписала вона рідкісне відео.

«Яка насолода для душі! До сліз!», - пише в коментарях народна артистка України, акторка театру та кіно Ольга Сумська.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

«Пісня чудова, - національна класика, а виконання просто фантастичне! Ніна Матвієнко - це наш діамант, яким ми пишаємося!», «Пісня чудова!! А кліп який! Солістка без мейку. Але слухаєш від початку до кінця і переключати не хочеться», «Геніальне виконання пісні! Пані Ніна - від природи красуня та талановита артистка. Скільки емоцій на обличчі у паузах. Не хотілось вимикати і здавалось, що пісня не має закінчуватися. Дякую за чудовий кіно-спогад», «Неймовірна пісня і просто фантастичне виконання. Цей голос схожий на Сонце, адже зігріває й голубить кожне серце, що його чує», - додають українці.

Нагадаємо, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.