На сторінці в Instagram відомої української телеведучої Катерини Осадчої, яка нещодавно стала мамою третього хлопчика, з’явився новий допис.

На опублікованому фото вона разом із чоловіком, телеведучим Юрієм Горбуновим, позує у чорному фраці та суцільному купальнику. При цьому жінка перебуває на останніх термінах вагітності.

«Рік тому я навіть не уявляла, що свої 38 я буду зустрічати багатодітною мамою. Мої 37 були насиченими подіями і сюрпризами, чого тільки варта вагітність», - підписала вона серію чорно-білих знімків.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«Я дуже добре пам’ятаю свою маму у 38, ми полетіли разом в Париж, я на довгі два роки, а мама на два тижні, подивитися, як я влаштувалась. Мама нас годувала вечерями і гуляла Парижем, поки я ходила по кастингах. Я дуже пишалась, що в мене така сучасна мама. І ось 38 мені і я сподіваюсь, що Ілля теж пишається і я теж сучасна. По відчуттям мені все ще 25, просто тепер я ще й мама трьох синів», - додала вона.

У коментарях прихильники запевняють телеведучу, що вона і в 38 виглядає чудово, та вітають Осадчу з Днем народження.

«Круто, і в 50 будете себе відчувати на 25, а самий третій син буде вважати Вас сучасною», «Ви рок-н-ролл!», - пишуть фанати.

«З Днем Народження!!!! Катя, ти завжди будеш розкішна», - приєдналася до привітань Леся Нікітюк.

Нагадаємо, Юрій Горбунов добряче "гульнув" без Каті Осадчої під дзвін бокалів: "Святкуємо". Юрій Горбунов показав, як відпочиває.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Катя Осадча похвалилася пласким животиком через три тижні після пологів: магія якась. Катя Осадча показала, як розслабляється.

Також "Знай.ua" багатодітна мама Катя Осадча "втекла" від Горбунова до Влада Ями: задоволена і безтурботна. Катя Осадча показала, чим займається після народження сина.