Життя ритуального агента Віталія ніколи не було солодким. Майже все свідоме життя він боровся із залежністю і в якийсь момент знайшов в собі сили звернутися в реабілітаційний центр. Про це розповіли в сюжеті програми «(Не)маленька людина».

Таких, як Віталій, суспільство намагається не помічати. Після лікування і реабілітації колишньому залежному запропонували роботу — робити труни. Це була перша його робота в житті більш ніж за 30 років, і чоловік погодився.

Згодом Віталій зумів перекваліфікуватися в Ритуальні агенти. Тепер він продає труни, вінки, організовує похорон, підбирає одяг трупу, займається кремацією, прибирає трупи з місць аварій і, якщо потрібно, може запросити на кладовище або поминальний обід похоронний оркестр.

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

Його професія пов'язана не тільки зі смертю, але і з життям. Він допомагає пережити людям найважчі моменти т змиритися з втратою.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Я вів жахливий спосіб життя, який був насичений нездоровими і нездоровими вживаннями алкоголю і наркотиків. Я почув від інших колишніх залежних, що життя можна змінити», - розповідає він.

"Ногу я втратив два роки тому, наркотики зробили свою справу. Насамперед посипалися зуби...", - згадує він.

За його словами, люди були спантеличені - вони бачать, як я стрибаю на одній нозі з труною в руках, і хотіли навіть побачити.

"Найсумніше-бачити батьків, які ховають дітей. Багато юнаків і дівчат, які гинуть під машинами», - ділиться Віталій.

Він розповів, що є» чорні агенти « - ще»швидка не приїхала, поліція, а вони вже стоять".

Є сезонна смертність - на весну і на літо загострюються хронічні захворювання.

"Молодець чоловік. Робота потрібна і важка. Здоров'я міцного. Удача. Молодець, що відновився в житті і ще й допомагаєте іншим, успіхів у місії!", "Людина на своєму місці. Молодець, знайшов себе в цій непростій роботі. Міркує дуже розсудливо. Особистість після стількох років вживання не розпалася", " Правильно говорить, Є речі, над якими ми не підвладні і потрібно вміти приймати», «це дуже важлива робота і досить важка психологічно. Не кожен впорається. Добре, що є така допомога, яку надає ваш герой. Він-дійсно сильна людина, яка змогла впоратися зі своєю залежністю. Нехай у нього все буде добре в житті", - пишуть коментатори під відео.

Нагадавши, ціла сім'я отруїлася кавуном з супермаркету: бабуся і дочка померли, в місті паніка. Сім'я потрапила в реанімацію, з'ївши кавун.

Як повідомляв портал " Знай.ua", рятувальники звільнили дівчинку, яка застрягла головою в металевій конструкції, налякавши маму: "Мала сміливця". П'ятирічна дівчинка просунула голову в металеву конструкцію на одному з дитячих майданчиків.

Також " Знай.ua" в Україні цукор подорожчав на 91,2%, а масло - на 75,6%: як змінилися в ціні інші популярні продукти.