На сторінці в Instagram відомої української співачки, дружини виконавця Арсена Мірзояна та доньки легендарної Ніни Матвієнко, Антоніни Матвієнко, з'явилася нова публікація.

Жінка, яка нещодавно показала свою 24-річну маму на архівному відеозаписі, поділилася також іншими кадрами – де її мама вже відома співачка, а самій Антоніні – лише 9 років.

«Мрії збуваються! Мені 9 років. Яке щастя, що збереглися такі відео, бачити себе дитиною - це щось неймовірне», - написала вона під зворушливими кадрами з дитинства.

Тоня Матвієнко, скріншот із відео
Тоня Матвієнко, скріншот із відео

На відео – інтерв’ю Ніни Матвієнко, яке вона дала 1990 року. У запис потрапила і її донечка-школярка.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

«Якою ти будеш, коли виростеш?», - запитали колись у дівчинки.

«Буду високою, музиканткою. То мама хоче, а я не хочу. Хочу бути співачкою!», - зізнається маленька скромна Антоніна, і співає веснянку.

«Не хоче грати. Це те, що сам не міг зробити – хочеться, щоб діти зуміли. Коли вона грає, я завжди сідаю так, щоб бачити її профіль, її пальчики. То зомліти можна від тієї краси», - зазначає мама Ніна Матвієнко.

«Як гарно!!!», «Як це мило», «Приємні спогади», «Така хороша дівчина», «Як зворушливо!», «Манюня!», - не можуть стримати позитивних емоцій прихильники обох співачок.

Нагадаємо, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.