Сергій Притула розповів, про що говорив в інтерв'ю для телеканалу «СТБ» . Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

Зокрема, йшлося про новий сезон "Україна має талант" і про те, на які таланти багата наша країна.

Але Притула вирішив виокремити зі свого інтерв'ю текст, який вважає важливим для сьогодення – у ньому йдеться про те, що українці мають, ким пишатись не тільки, коли йдеться про класиків чи історичних осіб, яких вже немає поряд.

Тож талантами кого із сучасників пишається Сергій Притула?

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Серед наших сучасників є багато таких, ким я особисто пишаюсь. Взяти, хоча б, до прикладу, команду фонду «Повернись живим», який заснував айтішник Віталій Дейнега.

У 2014 році, в зв’язку з російською агресією, в Україні відбувся справжній сплеск волонтерської активності. Але мало кому вдалося підійти до волонтерської справи так системно, як «Повернись живим». Колосальна робота всієї команди стала запорукою того, що, практично у кожному бойовому підрозділі ЗСУ ви знайдете тепловізор чи прилад нічного бачення, маркований логотипом фонду… Майже 200 мільйонів гривень зібраних коштів, які врятували життя тисячам українських воїнів - це просто неймовірно», - написав Притула.

Маша Єфросиніна, фото з Instagram
Маша Єфросиніна, фото з Instagram

Також він додав, що захоплюється своєю подругою Машою Єфросиніною, яка «є чудовим прикладом того, як свою впізнаваність і свій професійний талант можна конвертувати у важливі справи для тих, хто цього потребує».

«Єфросініна вже кілька років є Почесним Послом ООН і переймається долею жінок, які потерпають від сімейного насильства», - зазначив шоумен, додавши, що її було нагороджено Орденом «За заслуги» III ступеня, хоча багато хто не розумів, за що.

Нікітюк, Єфросиніна і Притула, фото: Instagram
Нікітюк, Єфросиніна і Притула, фото: Instagram

Ще одним прикладом для наслідування Притула назвав фонд «Твоя опора», який займається закупівлею вкрай необхідного медичного обладнання для порятунку життів тисяч дітей та апаратів ШВЛ для хворих на коронавірус.

"Мені подобаться, як Сергій Притула допомагає ЗСУ", " Абсолютно з Вами солідарна. Також команда"Чорний тюльпан". Волонтери повертають тіла загиблих воїнів рідним", - додають у коментарях під постом.

Нагадаємо, Ксенія Мішина і Сергій Притула такого точно не чекали на "Україна має талант": "Не повіриш власним очам". Ксенія Мішина і Сергій Притула були здивовані талантами учасників.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кошовий, Ткач, Пікалов, Жидков з "Квартал 95" зібралися зі своїми сім'ями заради важливої події: він повертається. Актори "Кварталу 95" зібралися заради важливої події.

Також "Знай.ua" писав, Сергій Притула гучно відсвяткував народження доньки Стефанії: "А чому всі тверезі?". У Сергія Притули недавно народилася донька.