Відома українська співачка, екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новими публікаціями в Instagram і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставила селфі в стильному образі, позуючи на території їх з чоловіком Володимиром Дантесом заміського будинку.

Так, артистка приміряла синьо-білий логслів з принтом, світлі джинсові міні-шорти, а також масивні кросівки. Вбрання зірка доповнила аксесуаром у вигляді золотого масивного ланцюга, а також нюдовим макіяжем.

Виконавиця покрасувалася стрункою фігурою і довгими ногами, а також заклеїла ліву щоку дитячим пластиром з малюнком, пожартувавши, що таким чином бореться з прищами.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"А як ви боретеся з прищами?"

Фолловери почали активно коментувати публікацію Наді Дорофєєвої, в тому числі відповідати на питання співачки: "якщо на камеру, то маски в Instagram, а якщо так, то маску від коронавірусу😂❤️", "одягаю маску зараз це рятує не тільки від корони😂 😂", "Ааа яка красуня😍 😍 😍", "протираю обличчя і спиртом😂 😂", "ніяк😭 😭 😭", "так само тільки пластир іншого кольору)))".

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.