Українська тріатлоністка Ольга Ширяєва записала відео, пов'язане з проблемою МАУ, адже вже кілька днів їй доводиться "бомжувати" в центрі Європи.

Жінці доводиться з двома дітьми і літньою мамою перебувати в аеропорту Лондона. Ширяєва придбала квитки з Борисполя в Монреаль зі стикуванням в Лондоні, але в результаті перший рейс затримали і на другий потрапити просто не вийшло.

Літак МАУ, фото з Facebook
Літак МАУ, фото з Facebook

Ольга не сподівається на МАУ, адже, як відомо, в аеропорту їй не можуть допомогти, а співробітники "Міжнародних авіаліній України" не відповідають на звернення і не діють.

"Я другу добу з двома дітьми і літній бабусею перебуваю в аеропорту" Хітроу "в Лондоні. Ми звідси не можемо вибратися. Ми летіли з Борисполя в Монреаль, з пересадкою в Лондоні. Все нас відправляють в МАУ, тому що вони повинні вирішувати проблему і садити нас на наступний рейс. МАУ не відповідає ні на які дзвінки. Ми харчуємося в цих гребанних дорогущих магазинах. у нас немає ні валіз, ні речей. МАУ відгукніться, зробіть свою роботу ", - каже жінка у відеозверненні.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Тріатлоністка Ширяєва, скріншот: Telegram
Тріатлоністка Ширяєва, скріншот: Telegram

"МАУ як були смітником, так і залишилися ...", "Вид на проживання за місцем швидше отримає, ніж зворотний квиток від МАУ", "Потрібно в посольство звернутися", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, чоловік потрапив в авіакатастрофу і вижив: "Тепер маю два дні народження"

Як повідомляв "Знай.ua", чоловік влаштував дикий "паркур" на дахах автомобілів - стрибав як мауглі: 10 капотів вщент

Знай.ua писав, на дорогах України з'явиться ще 21 комплекс автоматичної відеофіксації порушень ПДР - повний список