Lida Lee вирішила розповісти про закулісне життя на Танцях з зірками. Відповідне відео з'явилося на ютуб-каналі шоу.

Так 5 вересня розпочався п'ятий сезон популярного в Україні шоу " Танці з зірками. Головні судді-хореографи Влад Яма та Максима Чмерковський, саме вони обиратимуть найкращого зіркового танцюриста цього року.

Ведучим цього шоу є Юрій Горбунов.

Цього року організатори внесли чимало змін і запросили улюблених зірок українців, які боротимуться за звання кращої танцювальної пари сезону.

Lida Lee, фото: Instagram
Lida Lee, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Одним з фаворитів шоу є пара чемпіона з бальних танців Олексія Баела і Lida Lee - співачки, яка раніше працювала разом з Монатіком. Річ у тому, що в українського співака відмінні танцювальні постановки.

У зв'язку з цим ведучий шоу вирішив сказати провокаційну річ, зазначивши, що ймовірно інші пари дивляться на них із заздрістю. Однак Ліда спростувала ці чутки.

Так тут повинна бути конкуренція. Але так склалося, що на даному етапі у нас її немає
, - зазначила вона.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину