Співачка Джамала розповіла про коментарі в соціальних мережах, настрої на боротьбу в шоу «Танці з зірками» і підтримку глядачів. Відповідне відео опублікували в You tube.

«Ми розуміємо, що можемо краще. У соцмережах нас дуже підтримують. Рекордна кількість хороших коментарів», - відповіла вона на питання про те, як оцінює власний виступ та чи відчуває підтримку глядачів.

«Ви зараз менше часу проводите із сім’єю. Чи не шкодує ваш чоловік, що підтримав вас піти на цей проект?», - запитав ведучий.

«Зовсім ні, навпаки. Він задоволений тим, як я рухаюся вперед, розвиваюся. Таланти мають розкриватися. Якщо я дійсно ніколи не танцювала, не застосовувала танець в своїй сфері, на своїх концертах – чому б не спробувати?», - зізнається Джамала.

Також пара отримала запитання від глядачів – «Ви згодні з тим, як оцінюють судді?».

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

«Ми 100% поважаємо думку авторитетних суддів…», - відповів партнер Джамали Антон.

«Цей сезон називається «Танцюємо серцем». І, звичайно, в цьому є ідея, тому що техніка…Всі ми розуміємо, що за тиждень важко стати бальним танцівником, справжнім. Тому що Антон – супер чемпіон, він займався цим все життя. А я – я намагаюся за тиждень навчитися рухам, бути відповідною, заповнити музикою і серцем. Тому кожен наш танець – він більше про відчуття, настрій. А судді – вони більше оцінюють техніку. Тому голосування – 50 на 50, судді судять суворо, а люди підтримують», - зазначила співачка.

Джамала. Фото: tk.media
Джамала. Фото: tk.media
Джамала. Фото: tk.media

У коментарях до відео дехто рекомендує їй читати не лише свій «Інстаграм», щоб знати думку глядачів.

«Потрібно не свій Інстаграм дивитися, а ще й Інстаграм і «Танців», тоді картина постане зовсім інша. Сюрприз забезпечений!!!», - рекомендують їй.

Раніше, у 2018 році, спалахнув скандал через негативні коментарі з боку фанатів співака Melovin, якого Джамала нібито «не пускала» на «Євробачення», ставлячи йому низькі оцінки у відбірковому турі.

Тоді фанати Melovin обіцяли вагітній співачці «знайти і розібратися», та навіть вбивством. Наразі ж обидві зірки опинилися на паркеті "Танців з зірками", і їхні прихильники влаштували справжню війну між собою у соцмережах.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину