Популярна українська співачка болівійського походження, ведуча шоу "Орел і решка" Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ.

Знаменитість стала ведучою тревел-шоу "Орел і Решка. Земляни", а партнером артистки в свіжому сезоні виявився блогер Кирило Макашов.

Так, артистка виставила кумедні знімки, відправившись на Острів Роатан, Гондурас, де вперше в житті пірнула в блакитні поди Карибського моря, проте не сама. Компанію зірці склала кумедна маленька свинка, яка поплавала поруч і навіть дозволила взяти себе на руки.

Виконавиця пожартувала, що нормальні люди плавають з дельфінами, рибками, китами, а деякі навіть з акулами, але сама вона вибрала друга з п'ятачком.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Всі нормальні люди плавають з дельфінами, з рибками, з китами, з черепашками, навіть з акулами!

А я вирішила перший раз пірнути в Карибське море і поплавати зі свинками 😂 💪 🏽

Запам'ятаю на все життя!"

Фолловери не пройшли повз: "😂 😂 це купання перед мангалом?🐖 🌊 😅 😅 😂 😱 ", "Классс 😍😍😍👏👏🔥🔥🔥❤️❤️❤️❤️", "Мілашка😍 😍 😍", " яка ви щаслива Мішель на цьому відео!!!!!!😍😍😍😍😍😍👍👍👍👍👍👍👍👍👍", "Дуже навіть милі свинки)".