Відома українська співачка, екссолістка гурту "НеАнгели" Слава Камінська активно веде акаунт у соціальній мережі Instagram, показуючи як творче, так і особисте життя.

Нещодавно знаменитість буквально приголомшила своїх шанувальників новим чорно-білим відео - Слава лягла на залізничні рейки.

Так, артистка приміряла чорний блейзер-оверсайз і футболку, поки неподалік від неї проїжджали вантажні потяги. Зірка поклала голову на рейки і млосно закрила очі, періодично посміхаючись на камеру.

Сама ж виконавиця порівняла себе з головною героїнею роману Льва Толстого "Анна Кареніна", яка в кінці твору кинулася під поїзд.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Настрій "Ганнуся"

instagram.com/babaslavka/

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Слава, Ви знаєте як працює туалет в поїзді?", "Підлідки потім будуть наслідувати такі відео (" , " зарано, мать😮 😂", " Не дай Бог...", "Ну і жарти", " на вас підписані діти, підлітки. Як публічна особа Ви несете відповідальність за вміст, який транслюєте. А якщо будуть наслідувати кумира?..", "Сподіваюся ви ж в курсі так куди в поїздах куди йде туалет так що не раджу не те що лягати на рейки я б навіть там ходити побоялася 😂".

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.