Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася серією пікантних кадрів, відвідавши премію National Bloggers Awards від рекламного агентства "WhyNot? Enot Agency" в Києві.

Так, артистка приміряла яскраво-помаранчеву сукню з глибоким декольте і довгими рукавами, а також туфлі-човники, доповнивши образ нюдовим макіяжем, і зібравши довге світле волосся назад в хвіст.

Зірка демонструвала струнку фігуру і нескінченні ноги, позуючи в громадській вбиральні серед широких дзеркал. Леся пожартувала, що влаштувала собі фотосесію в туалеті, поки інші із захопленням дивилися підсумки премії.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Поки всі дивляться премію National Bloggers Awards..."

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Я не тим займався на премії! Як я міг упустити туалет!! 🙈", "Обожнюю 😘", "Шикарно, ноги вогонь🔥🔥леся богиня", "Лесичка, ну чому в дамській кімнаті????!!!! Ти ж леді. Не розумію, в чому кайф фоткатися коло фейсомойок !!!", "Поки всі дивляться премію-Леся підкоряє вбиральню😂❤️", "Пантера 🐆".