Нещодавно на телеканалі "1+1" стартувало популярне шоу "Танці з зірками". Вже два ефіри поспіль українські зірки демонструють свої хореографічні здібності та акторську гру під час постановок.
Підготовка до прямих ефірів "Танців з зірками" забирає багато часу в учасників шоу. Саме тому зараз народним улюбленцям, як ніколи потрібна підтримка. Особливою опорою зараз для них є їхні партнери - професійні танцівники, про це розповіли на сторінці "Танців з зірками" в Instagram.

Артур Логай та Анна Кареліна, фото з instagram
Артур Логай та Анна Кареліна, фото з instagram

"Так важлива підтримка один одного❤️ На паркеті ми бачимо і пристрасть, і почуття, і хвилювання! Емоції переповнюють кожного🔥 Відчуй цей момент! А ми вже готуємось до нового етапу! У неділю о 21:00 третій прямий ефір наймасштабнішого танцювального шоу «Танці з зірками»!", - сказано у повідомленні.

Джамала та Антон Нестерко, фото з instagram
Джамала та Антон Нестерко, фото з instagram

Також на сторінці "Танців з зірками" опублікували кілька милих фото зірок з їхніми партнерами. На фото показали, як вони переживають перед виходом на паркет та обіймаються перед таким важливим прямим ефіром. Зокрема показали фото пар: Артур Логай та Анна Кареліна, Джамала та Антон Нестерко, KADNAY та Аліна Лі, Євгенія Власова та Макс Леонов.