Відома українська спортсменка та олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан потішила українців новим чорно-білим фото.

Ольга Харлан достатньо активна у своєму Instagram, тут вона часто ділиться новими світлинами чи новинами з особистого та професійного життя. Нещодавно українська фехтувальниця стала учасницею шоу "Танці з зірками", тому у своїх stories вона активно показує підготовку до прямих ефірів.
Однак, цього разу Ольга Харлан вирішила на мить забути про фехтування та "Танці з зірками" та потішила численних шанувальників новим розкішним фото.

Фото зі сторінки Ольги Харлан
Фото зі сторінки Ольги Харлан

На ньому спортсменка позує біля вікна ніжно тримаючи на ньому свою долоню. Харлан одягла маленьку чорну сукню та доповнила свій образ зібраною зачіскою з акцентними пасмами біля обличчя.
Користувачам мережі прийшлося до душі нове фото Ольги Харлан, тому вони прийнялися залишати для неї десятки компонентів.

"Найшикарніша🔥😍", "Вау", "Gi побачив і вирішив що треба терміново прилетіти 😂🙈 ♥ шикарна! 🔥я б теж прилетела😉", "Хороша🔥", "Красуня❤️", "Боже, як красиво ... .. ",- такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Ольга Харлан розповіла про секс на Олімпіаді та участь в "Танцях з зірками": "Тому у мене немає медалі". Олімпійська чемпіонка Ольга Харлан розповіла про заробітки та особисте життя

Раніше Знай писав, що Ольга Харлан закружляла колишнього Ірини Білик Дікусара на "Танцях з зірками": "Сильна жінка". Ніхто не очікував такого успіху від пари Харлан і Дікусара

Також Знай повідомляв, що Ольга Харлан заговорила про ревнощі на "Танці з зірками": замішаний колишній Ірини Білик. Українська фехтувальниця відповіла на каверзне запитання.