Український репер ТНМК Фагот розповів про свої шанси на шоу "Танці з зірками". Про це він повідомив на ютуб-каналі шоу жвл на 1+1.

Так 5 вересня розпочався п'ятий сезон популярного в Україні шоу"Танці з зірками". Головні судді-хореографи Влад Яма та Максим Чмерковський, саме вони обиратимуть найкращого зіркового танцюриста цього року. Ведучим цього шоу є Юрій Горбунов.

Цього року організатори внесли чимало змін і запросили улюблених зірок українців, які боротимуться за звання кращої танцювальної пари сезону.

Український репер Олег Фагот виступає в компанії відомого хореографа і засновниць танцювальної школи «Twist-Dance» Катерина Трішина. Нещодавно вони порадували публіку під улюблену багатьма пісню" кішка "групи"Океан Ельзи".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Однак він не переконав шанувальників, які так розкритикували. У програмі ЖВЛ на" 1 + 1 " вирішили перевірити українського співака і запропонували почитати слова хейтерів. Велика з них громили його творчість, але були і ті, хто відзначив невпевнений виступ у "Танцях з зірками".

Фагот
Фагот

мені здається, що він на першому тижні "танців" вилетить
, - повідомив він.

Фагот не став сперечатися і погодився. "Ух, слухай, мені теж здається, що я вилікую з самого початку десь",-повідомив він.

Нагадаємо, Лариса Доліна різко відповіла своїм хейтерам: "Я свої недоліки і достоїнства знаю". Лариса Доліна відреагувала на зауваження щодо її співу

Як повідомляв портал "Знай.ua", Настя Каменських зустріла Новий рік восени, про Потапа - ні слова: готова до змін. Настя Каменських заговорила про серйозні зміни

Також "Знай.ua", мокренька Настя Каменських розслабилася наодинці: навіть Потап не потрібен. Настя Каменських показала, як розслабляється