Урсула Корберо показала уривок зі зйомок фільму. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Всесвітньо відома іспанська актриса і модель Урсула Корберо не надто часто, проте радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 22 мільйонів чоловік.

13 вересня вона опублікувала відеозапис, на якому постала в образі зухвалої войовниці з майбутнього. Поруч з нею можна побачити її колегу по цеху-Хосе Мануеля Пога

Побачимося в пеклі, дорогий @josemanuelpoga, я тебе дуже люблю ❤️🔥
, - повідомила вона в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Фоловери опублікували безліч позитивних коментарів.

Хосе, ми любимо тебе, Гандія, ми тебе ненавидимо:)"; "я теж йду🔥"; "Люблю тебе"; " відмінно виглядаєш в цих декораціях
, - повідомляють вони.

Як відомо,3 вийшла прем'єра нового п'ятого сезону серіалу"паперовий дім". Реліз другої частини призначений на 3 грудня 2021 року. За словами шоураннера Алекса Піна, п'ятий стане заключним сезоном і буде самим епічним і захоплюючим.

Раніше Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.

Як ми повідомляли, Юрій Ткач з "Кварталу 95" дозволив розмалювати себе маркером: Папи зрозуміють. Юрій Ткач з "Кварталу 95" здався з "легким" макіяжем

Також "Знай.ua " писав, Кошовий, Ткач, Пікалов, Жидков з "Квартал 95" зібралися зі своїми сім'ями заради важливої події: він повертається. Актори "Кварталу 95" зібралися заради важливої події.