Відома українська акторка Ольга Сумська часто радує численних шанувальників в соціальній мережі Instagram новими фото і відео з особистого і творчого життя.

А нещодавно старша донька Ольги, 31-річна Антоніна Паперна, виставила зворушливе відео разом з маленькою донькою Євою.

Так, зіркова мама і її найрідніша дівчинка весело прогулювалися по зеленій галявині, насолоджуючись чи не останніми теплими днями вересня. Артистка згадала дитинство і добру традицію - її дідусь був художником, а тому вони щоосені вибиралися на природу і разом робили замальовки.

Сама ж Аноніна порадила шанувальникам зайняти дітей на пленері хоча б на вихідних, як альтернатива гаджету. Варто відзначити, що Паперна - мама двох дітей: разом з чоловіком Володимиром Ягличем пара виховує доньку Єву і сина Данила.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Погода гуляяяяяти🤍

У моєму дитинстві споглядання красивих пейзажів щоосені, як добра традиція - улюблений дідусь з етюдником, робив замальовки природи, і я, завжди сиділа поруч з блокнотиком і олівцем, наслідуючи йому - теж намагалася передати своє бачення осені 🍂

Класна ідея для дітей - живопис на пленері. Розвиває ту якість, яку потихеньку ми забуваємо - бачити прекрасне навколо!

Така собі, прекрасна альтернатива гаджету у вихідний день)))"