Відома українська актриса Ольга Сумська часто радує численних шанувальників в соціальній мережі Instagram новими фото і відео з особистого і творчого життя.

Її старша дочка, 31-річна Антоніна Паперна не відстає від матері і теж ділитися всілякими публікаціями на своїй сторінці, де за її життям стежать понад 55 тисяч чоловік. Вона насолоджується літніми днями і міряє різні образи.

Тоня Паперна, instagram.com/tonya_papernaya/
Тоня Паперна, instagram.com/tonya_papernaya/

А зараз Антоніна опинилася в басейні, в одному з боді, які показувала раніше. На ній можна помітити капелюшок і сонцезахисні окуляри, а в одній з рук надувний матрац.

"Рятувальники Малібу поспішають на допомогу☺️", - пише Тоня Паперна в публікації.

Публікація Тоні Паперної: Instagram
Публікація Тоні Паперної: Instagram

"Купальник🔥 🔥 🔥", "Що за Sexy Lady💣💣💣", "🔥🔥🔥", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Незадовго до цієї публікації жінка опублікувала пост, який підписала словами "Мами мене зараз зрозуміють", в ході якого висловилася, що звичайний похід в салон для неї зараз, як тиждень відпочинку на Мальдівах. Бо над тобою працюють турботливі ручки кращих майстрів. Вони роблять приголомшливий масаж обличчя, а потім пригощають ароматним чаєм, ведуть на манікюр, педикюр і масажують ніжки.

Нагадаємо, донька Сумської Паперна похвалилася розкішною фігурою в крихітних шортах: "Це вогонь"

Як повідомляв "Знай.ua", донька Ольги Сумської Тоня Паперна розкинула стиглі бутони перед дзеркалом, очі розбігаються: "Куди дивитися?"

Знай.ua писав, донька Ольги Сумської розсунула стрункі ніжки заради букета: "Маленьке життя"