Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Знаменитість разом з шоуменом Тимуром Родрігезом є ведучими шоу "Орел і Решка, Росія", де подорожують виключно по Росії.

Цього разу артисти вирушили в Ростов-на-Дону, влаштувавши яскраву фотосесію і примірявши відразу кілька образів. Регіна одягалася в блакитний сарафан на тонких бретелях, довгий махровий халат, а також зав'язувала на голові хустку.

Водночас виконавиця зазначила, що залишилася в захваті від міста і його пам'яток, а також поцікавилася у аудиторії, з чим у них асоціюється Ростов-на-Дону.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Ростов-на-Дону моїми очима👁 👁.
Путівник трохи пізніше напишу.

Зараз якийсь цейтнот в житті😃!

Але сказати, що я в захваті від Ростова-на-Дону, - нічого не сказати.

Приголомшливі люди, смачна молекулярна кухня, яхти, вілли як французькі шале🙈 і лавандові поля!

А з чим у вас асоціюється Ростов-на-Дону?"

Фолловери не пройшли повз і почали коментувати публікацію: "і, як це цікаво молодці бажаю удачі. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "У всіх вбраннях, душенька, ти хороша😍 😍 😍", " не по тих ти місцях гуляла, Регіна...", "У чоботях і хустці взагалі вогонь😂".

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася