Відомий український співак Арсен Мізоян показав численним фанатам, як підтримує свою фізичну форму за допомогою бігу та поділився кумедним фото.

Заслужений артист України Арсен Мірзоян має чимало шанувальників, тому досить часто тішить їх новими світлинами чи цікавими новинами з особистого та професійного життя у своєму Instagram. Цього разу він опублікував кумедне фото з автівкою після пробіжки.

Скрін, Instagram Мірзоян
Скрін, Instagram Мірзоян

На фото видно, як він приліг на передньому сидінні автівки вдаючи, що сильно втомився. При цьому він іронічно зазначив, що ледь зміг догнати свою автівку, тому знесилений приліг на сидіння.

Фото зі сторінки Арсена Мірзояна
Фото зі сторінки Арсена Мірзояна

Цього разу Арсен Мірзоян під час своєї пробіжки подолав дистанцію у майже два кілометри. Зазначимо, що останнім часом артист досить багато часу приділяє здоровому способу життя.
Співак намагається тримати себе у формі, тому часто бігає, грає у волейбол та ходить до спортивної зали. Завдяки таким регулярним заняттям спортом Арсену Мірзояну вдається триматися у гарній формі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Арсен Мірзоян довго хекав і "здався": Тоні Матвієнко довелось допомагати. Арсен Мірзоян зізнався, що йому забракло сил

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також "Знай.ua" Тоня Матвієнко зважилась на неймовірне заради Арсена Мірзояна: вигинається як змія. Тоня Матвієнко показала цікаві кадри