На прем'єрі шоу Королівські Кобри стався пристрасний поцілунок між Ксенією Собчак і Анастасією Івлєєвою. Про це повідомляє телеграм-портал культурна пральня.

Як відомо, дівчина стала ведучою нового шоу"Королівський кобри". У проекті повинні брати участь 36 дрег-артистів з усієї країни. Передбачається, що в шоу буде 37 випусків - один фінальний випуск і відбіркові епізоди. Переможець отримає грошову винагороду і корону.

Ксенія Собчак, скріншот: Youtube
Ксенія Собчак, скріншот: Youtube

Перший же випуск шоу закінчився шаленим ажіотажем. Справа в тому, що Настя Івлєєва поцілувалася з Ксенією Собчак на цьому шоу. У Мережі вже жартують, що це був «повний засос». Цікаво, що ніхто з героїнь не отпрянул один від одного, а ніжності тривали кілька секунд під гучне улюлюкання натовпу.

При цьому видимого мотиву вчинку немає. Каменських та Івлєєва не є представницями ЛГБТ. Настя нещодавно розлучилася зі своїм чоловіком репером Еджеєм, а Ксенія два роки в шлюбі з Костянтином Богомоловим. Однак Собчак вже цілувалася публічно з Тіною Канделакі.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Примітно, що тоді поцілунок двох знаменитостей закінчився їх публічною сваркою.

Нагадаємо, що Івлєєва з " Орел і Решка "показала найпотужніше місце сили на планеті:"виконає будь-яке бажання".

Як повідомляв портал Знай.иа, Івлєєва розкрила секрет захмарної ціни Мальдів: як будують райський куточок.

Також Знай.иа писав, що Івлєєва отримала хвилю негативу, фанати згоріли від сорому: "Душніла, п*ся-королева".