Зараз перед тим, як лягти у ліжко з новим партнером все частіше просять довідку про інтимне здоров’я. Українські зірки не виключення.

У програмі "Зірковий шлях" на телеканалі "Україна" відомі та знамениті зізналися, чи просили такі довідку від своїх партнерів.
Кожен незахищений статевий акт є небезпечним, за даними всесвітньої організації охорони здоров'я щодня близько мільйона людей у світі інфікуються хворобами, що передаються стативим шляхом. Тож питання довідки на венеричні захворювання стає все актуальнішим.

Ілона Гвоздьова, instagram.com/ilonagvozdeva/
Ілона Гвоздьова, instagram.com/ilonagvozdeva/

Відома танцівниця та переможниця "Танців з зірками" Ілона Гвоздова зізналася, що на початку їх стосунків з чоловіком ніхто з них навіть не думав про таку довідку. Однак, зараз вона не бачить у таких проханнях нічого поганого, адже так перш за все людина уберігає себе.

"Зараз 21 століття і треба думати про своє статеве життя і це нормально. Не нормальна є та ситуація, коли на побаченні ти можеш це вимагати, але не зайвим буде провести бесіду на тему статеве життя. Зараз ми маємо довіряти, але перевіряти, ", - зізналася вона.

Так само думає і кума Дзідзьо співачка Оля Цибульська. Вона переконана, що це зможе вбрегети у подальшому від нарікань один на одного.

Оля Цибульська, фото з Instagram
Оля Цибульська, фото з Instagram

"Це дуже ок. Вирішувати все на березі, а не потім звинувачувати один одного у якихось там неспівпадінняхчи поганих аналізах", - розповіла Оля Цибульська.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще
Зірка зізналася, що вони з чоловіком і справді перевірялися на різні статеві недуги, однак не перед першим статевим актом, а перед тим, як завагітніти.
Письменник Антін Мухарський зізнався, що перед першим статевим актом зі своєю другою дружиною Лізою вони дійсно обмінялися довідками.

Антін Мухарський, скрін з відео
Антін Мухарський, скрін з відео

"Ми пішли здали аналізи, обмінялися результатами. Всяке може бути, в мене було бурхливе життя", - зізнався Мухарський.

Ірина Білик також дотримуються такого правила, та вимагає довідки про інтимне здоров'я від своїх нових партнерів. Це підтвердив і колишній цивільний чоловік співачки Діма Коляденко.

Діма Коляденко і Ірина Білик, фото: канал "Україна"
Діма Коляденко і Ірина Білик, фото: канал "Україна"

"Колись, тисячу років тому, Іра Білик, коли у нас було кохання сказала: "Дім, ми здаємо аналізи". А я кажу звичайно, я за це, і мене її водій особистий відвіз у клініку, я все здав, що потрібно, і мало цього, я ще чекав результату цього аналізу два тижні. Уявляєте, яке це було серйозно, і ми терпіли. Я просто не люблю презервативи, тому я бережу себе і свою партнерку", - зізнався Коляденко.

Нагадаємо, що Ірина Білик після розлучення зібрала разом колишніх чоловіків: "Ірусини Дімки". Ірина Білик поділилася зворушливим фото між двох колишніх чоловіків

Раніше Знай повідомляв, що Ольга Цибульська розповіла, за що забанила Віталія Козловського: "Тепер я відігруюсь". Український співак відважив колючість у бік Цибульської.

Також "Знай.ua " писав, Кошовий, Ткач, Пікалов, Жидков з "Квартал 95" зібралися зі своїми сім'ями заради важливої події: він повертається. Актори "Кварталу 95" зібралися заради важливої події.